Бившата половинка на Чанинг Тейтъм Джена Дюън се сгоди за настоящия си приятел – актьора Стив Кази. 39-годишната актриса от „В ритъма на танца“ и 44-годишният Стив, който е носител на награда „Тони“, споделиха новината в профилите си в Инстаграм със снимка, на която се целуват.

„Имам цял живот да те обичам и да раста с теб... имаш моето сърце!“, написа Джена. Стив Кази допълни думите на годеницата си с романтичното:

„Когато се събудиш сутрин, ще целуна лицето ти с усмивка, която никой не е виждал. Когато се събудиш сутрин, ще целуна очите ти и ще кажа, че си това, което обичам през всички тези години.“

Общият кадър, който влюбените споделиха със своите последователи, дава и ексклузивен поглед върху пръстена, с който Стив предлага на Джена – изцяло нетрадиционнен като форма и с огромен камък

Новината за годеж идва 5 месеца, след като двамата обявиха, че очакват първото си дете през септември. Джена Дюън вече е майка на 6-годишната Евърли от брака си с актьора Чанинг Тейтъм, с когото се разделиха през април 2018 година.

През октомври същата година Джена и Стив започват да се срещат, а в Инстаграм съобщават през юни миналата година.