Певицата Гери Халиуел скърби за внезапната смърт на брат си Макс Халиуел, който е починал на 54 години, съобщава списание "Пийпъл".

Във вторник братът на певицата от "Спайс гърлс" е починал в интензивното отделение, след като миналата седмица внезапно се е свлякъл в дома си в Беркхамстед, Хертфордшир.

"Както можете да предположите, това е труден момент и бихме искали да уважавате поверителността на семейството", казва представителят на Гери Халиуел в изявление.

Макс Халиуел, който е бивш комуникационен мениджър в Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, е бил откаран в болница Уотфорд, след като е бил намерен в дома си, според инфомация на таблоида "Сън", който първи съобщи за смъртта му.

49-годишната Гери е била в Близкия изток със съпруга си - шефа на тима "Ред Бул" от "Формула 1" Кристиан Хорнър, докато се е подготвял за Гран при на Катар миналия уикенд - когато е научила новината за състоянието на брат си.

Припомняме, че бащата на Гери и Макс - Лорънс Халиуел - почина след сърдечен удар през 1993 г. Певицата има сестра - Натали Халиуел-Дженингс.