След девет години заедно и година и половина разделени, актьорите Чанинг Тейтъм и Джена Дюин финализираха процедурата по развода си и вече са свободни да се бракосъчетаят с други партньори, ако желаят. А и двамата в момента са в сериозни връзки, така че не е изключено.

Именно защото и двамата са намерили половинки в живота си, с които да запълнят празнотите от разпадналия се брак, Чанинг и Джена са искали разводът им да се осъществи колкото се може по-бързо.

Все още има някои неизяснени между тях въпроси, свързани с разпределението на имуществото им и попечителството над дъщеря им Евърли.

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей
Снимка: profimedia.bg

Чанинг Тейтъм има връзка вече повече от година с певицата Джеси Джей. Двамата са много потайни, когато става дума за връзката им, така че нямаме информация как и кога точно е припламнала искрата между тях. Знае се обаче, че първото им съвместно появяване на сцена е било на филмовите награди на MTV, когато Чанинг получи една от наградите и тя му беше връчена именно от Джеси. Актьорът изрази радостта си с прегръдка.

Джена Дюин и Стив Кази
Снимка: profimedia.bg

Междувременно и бившата му съпруга Джена Дюин не тъгува особено за провала на брака им. Жената, която малко по-късно тази година ще навърши 39 години, от известно време излиза с носителя на награда „Тони“ Стив Кази. През септември двамата обявиха, че ще имат дете.

Миналия месец Джена разкри, че бракът ѝ с Чанинг от години е бил в задънена улица, но двамата са останали заедно за доброто на дъщеря си. В крайна сметка обаче са преценили, че неуспешният им брак по никакъв начин не е добър за детето и са решили да се разведат.