Кристина Хендрикс, звезда от сериалите „Момчетата от Медисън авеню“, „Хап и Ленард“ и „Добри момичета“, съобщи, че след 10 години брак със съпруга ѝ Джефри Арънд са решили да се разделят, за да могат да „преоткрият себе си по времето на тази промяна“.

Двамата са се срещнали за пръв път преди 12 години на парти, организирано от актьора Винсънт Картайзър, който участваше заедно с Кристина в сериала „Момчетата от Медисън авеню“. Хендрикс е разказвала тази история и е споделяла, че веднага се е влюбила в Джефри: „Когато Джефри влезе, веднага си казах „Кой е този?“ Имаше прекрасна разрошена коса, закъсняваше, но всички го чакаха. Излъчваше невероятна енергия. Беше очарователен, забавен и магнетичен. Взех му номера, като уж исках да сме само приятели и още същата вечер го намерих в Google.

Друг начин, по който Кристина е показвала любовта към съпруга си е, като никога не е носила пред него дрехи, които не са секси, за да не се изгуби искрата в брака им. Всички биха очаквали това да даде резултат, тъй като Кристина Хендрикс често е сочена за една от най-сексапилните жени в света.

 

Снимка: Getty Images

Джефри и Кристина нямат деца и никога не са искали да имат. През 2014 актрисата заяви, че двамата са единодушни по този въпрос и се дразни, когато хората ѝ казват, че в бъдеще ще промени мнението си: „Сякаш е задължително в един момент да искаш да имаш деца“, ядосваше се тя.

Някои от последователите на актьорите в социалните мрежи може и да са заподозрели, че нещо се случва, защото точно на десетата годишнина от брака им Джефри Арънд написа в профила си в Инстаграм: „Всеки път, когато се чувствате зле, излекувайте се сами с кученце. Не мога да го препоръчам достатъчно настойчиво.“

Съобщението за раздялата им идва по-малко от седмица след това тайнствено съобщение.