Брад Пит и Дженифър Анистън участваха за първи път от 15 години в общ проект. Двете звезди, които бяха съпрузи в периода 2000-2005 г., четоха онлайн откъси от сценария на тийнеджърския филм от 1982 г. Fast Times at Ridgemont High. Събието бе с благотворителна цел. 

Сътрудничеството между Брад и Дженифър предизвика голям интерес и много усмивки, включително сред актьорите, тъй като героят на Пит има сексуални фантазии с героинята на Анистън.

В четенето участваха също Джон Леджънд, Матю Макконъхи, Джулия Робъртс, Морган Фрийман, Джими Кимъл и Шон Пен, който играе в комедията от 1982 г.

Стоп кадър от излъченото във Фейсбук четене с благотворителна цел
Снимка: Facebook

56-годишният Брад Пит и 51-годишната Дженифър Анистън са в добри отношения, като след развода на актьора с Анджелина Джоли всяка тяхна среща, макар и мимолетна, се следи с голям интерес от медиите.

През януари т.г. срещата им по време на церемонията за връчване на наградите на Гилдията на филмовите актьори (SAG), съпроводена с докосване по ръцете, развълнува света и засенчи самото събитие в светските хроники.

Тогава в LadyZone публикувахме анкета, в която все още можете да гласувате. Резултатите до този момент показват, че 71% от читателите искат двете звезди отново да заживеят заедно.

 

Искате ли Брад и Дженифър да се съберат отново?