Лейди Гага и Брадли Купър изпяха песента от филма “Роди се звезда” пред публиката на препълнената зала “Долби тиътър”, а химията помежду им беше очевидна. Това донесе Оскар на изпълнителката и беше един от най-емоционалните й моменти за 2019 година. Химията между двамата беше забележителна и всички очакваха да станат двойка. Още повече, че се разделиха с половинките си. Засега Гага и Купър са заедно само на снимки. 

 


Щастие, смях, умиление, бурна радост, гордост от победи - това са само част от емоциите, които звездите изпитаха през 2019 година. Фотографите не пропуснаха да ги заснемат в най-емоционалните им и искрени моменти. А Ladyzone няма да пропусне да ви ги сподели. 

Снимка: profimedia.bg

 

Оказа се, че Хелън Мирън много харесва... Джейсън Момоа. Разбираме я напълно! И ние го харесваме. В интервю за CBS актрисата си призна, че веднъж е попаднала в самолета заедно с него и тайно го е снимала. Била със съпруга си, но гледайки Момоа, си помислила, че това е най-красивият мъж, когото е виждала. Двамата връчват една от наградите на Оскарите през 2019. Как няма да са широко усмихнати! 

 

 

Снимка: profimedia.bg

Спомняте ли си Мила Кунис във филма "Палави мамчета"? Там тя изпълняваше ролята на натоварена майка, която се раздели с изневеряващия й съпруг. Не спираше да се грижи за децата си, пренебрегвайки себе си. Явно актрисата обожава децата и се раздва изцяло, защото един от най-емоционалния й момент е гушнала сина си Димитри, след урок "Мама и аз". 

Снимка: profimedia.bg


Отдадена на децата си е и Алесандра Амброзио. Затова нищо не може да й  попречи на Хелоуин да обикаля за бонбони с тях, облечена като бял еднорог. 

Снимка: profimedia.bg

Големият розово моден провал - така медиите нарекоха роклята, в която Риана се появи на Фестивала по случай края на сезона за беритба на захарна тръстика. Изразът "Нахилен като ряпа" в този случай може да бъде "Нахилена като розово цвекло". Цикламена рокля, пера, островърхи токчета в розово, гривна на крака... И това не е всичко! Явно всичко това не е било достатъчно на певицата и тя добави зелени сенки с много брокат върху клепачите. На този луд тоалет нищо не отива по-добре, освен широка усмивка. 

Емили Блънт, която се плези, Арнолд Шварценегер, горд с новия си автомобил и други супер еуфорични моменти на известните - разгледайте и останалите снимки в галерията.