Една от най-обичаните двойки в Холивуд – Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс, е посрещнала на бял свят своето трето дете. Според различни американски таблоиди, щастливото събитие се е случило преди 2 месеца. Все още не е ясно как  двамата актьори са успели да запазят всичко в тайна толкова дълго време.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Полът и името все още не са оповестени, както и никаква официална информация в социалните мрежи или от представители на звездите.

За бременността й се разбра по време на премиерата на филма с участието на Раян - "Pokémon: Detective Pikachu“ през май месец, когато Блейк се появи в красива жълта рокля и бременно коремче.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Блейк и Раян, които се ожениха през 2012 г. вече имат две дъщери – Джеймс (4г.) и Инез (2 г.).
Преди време 42-годишният Рейнолдс сподели каква е тайната на щастливия им брак и семейство, а именно, че никога не работят едновременно.

„Блейк и аз не работим по едно и също време. Ако тя снима филм в Тайланд, а аз снимам филм във Ванкувър, това означава, че няма да можем да се видим. Ние действаме като едно цяло и това е което действа при нас.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 Звездната двойка не обича да показва децата си. По-рано през тази година в интервю за сайта fatherly.com Раян коментира решението им дъщерите им да не са под светлината на прожекторите:

„Стараем се да живеем нормално. Децата ни не са част от Инстаграм и социалните медии. Говоря за тях, но никога не споделям техни снимки, както и Блейк... Искам те да имат колкото се може по-нормално детство.“