Холивудската звезда Нина Добрев е инвестирала в компания за производство на здравословни бонбони. Сред причините канадската актриса от български произход да инвестира в SmartSweets е фактът, че стартъп компанията е основана от жена и по-голямата част от служителите й са също жени.

"Имам разкошни новини за вас. Толкова съм развълнувана, че имам възможността да инвестирам в SmartSweets и да бъда защитник на тази марка бонбони, която е основана от жени и е по-полезна за вас. Като канадка и предприемачка, аз бях привлечена не само от продукта, но и от факта, че 77% от служителите на SmartSweets са жени", пише Добрев в Инстаграм профила си.

"Инвестирах заради бонбоните Sweet Fish - обичам ги, защото са вкусни и имат до 90% по-малко захар от традиционните лакомства. Преди години започнах да забелязвам SmartSweets в почти всеки магазин за хранителни стоки, след което разбрах, че Тара, основателката на SmartSweets, е напуснала колежа, за да създаде марката и бонбоните, които изхвърлят захарта!", заявявя актрисата.

"Компанията има 9 бонбона с естествен вкус, които са по-здравословни версии на любимите ви лакомства от детството. Сега можете да се чувствате добре, че хапвате бонбони", допълва кинозвездата.