Бионсе и Джей Зи плават в открито море съвсем близо до България. Звездната двойка акостира с луксозен плавателен съд в Хърватия. Двамата били забелязани там, заедно с децата си Блу Айви (8 г.) и тригодишните близнаци Руми и Сър. 

 

Луксозната им яхта се нарича LANA и е по-голяма от футболно игрище. На нея могат да плават 12 души, без да се броят 34-те членове на екипажа, които ги обслужват.

 

 

 

Яхтата разполага с 8 VIP кабини и един основен, голям апартамент. И това не е всичко! На палубата има още басейн, театър, спа център и още множество забавления кто уейкбордове и джетове. 

 

Яхтата плава около бреговете на Цавтат - най-южният град на Хърватия, в региона Далмация. Градчето е малко, крайбрежието на Адриатическо море там е изключително красиво. Мястото има изключително богата история, която започва още от Античността. 

 

 

 

Наемът на яхтата е около 2 милиона долара на седмица. Но това все пак са Бионсе и Джей Зи!

 

 

Наскоро Бионсе навърши 39 години, а малко преди това предстви своята филмова продукция "Black Is King". Дългометражната лента е базирана на музиката от албума "The Lion King: The Gift" и пресъздава поуките от филма "Цар Лъв", които да служат като образец за младото поколение чернокожи.