Били Айлиш сподели, че вече не чете коментарите в Инстаграм профила си в интервю пред Би Би Си. Певицата говори заедно със своя брат и музикален партньор Финиъс О'Конъл за тематичната песен "Смъртта може да почака" към едноименния филм за Джеймс Бонд.

18-годишната певица не пропусна също така да сподели някои откровени мисли относно социалните мрежи и влиянието им върху психичното й здраве.

На въпроса дали чете всичко в Инстаграм, Били Ейлиш отговори, че наскоро е спряла да чете коментарите, казвайки: "Това съсипа живота ми, отново."

Музикалната сензация Били Айлиш, която тази година спечели за дебютния си албум "WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?" пет награди "Грами", включително четирите най-престижни грамофончета, допълни: "Интернет е просто сбирщина от тролове. Проблем е, че много от тях са наистина смешни. Мисля, че това е проблемът; мисля, че затова никой не спира наистина."

"В момента е по-зле, по-зле е, отколкото някога е било. Лудост е, че дори до този момент четях коментарите в Инстаграм. Би трябвало да съм спряла отдавна. Проблемът е, че исках да поддържам връзка с феновете си и да продължа да общувам с тях, но хората съсипаха това за мен", заявява Айлиш.

Гледайте интервюто по-долу:

Снощи Били Айлиш взриви публиката на официалната церемония по връчване на британските музикални награди БРИТ с песента "Смъртта може да почака", която изпълни за първи път на живо.