Музикалната суперзвезда Били Айлиш, петкратна носителка на "Грами", обяви детайли за първия глобален виртуален концерт в музикалната си кариера. 

Събитието WHERE DO WE GO? THE LIVESTREAM ще се случи в официалния уебсайт на Били Айлиш с интерактивна продукция от lili Studios.

Концертът ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката - Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25 октомври (неделя) в 1 часа след полунощ.

След края на лайв концерта всички притежатели на билети ще могат да го гледат и в следващите 24 часа.

Снимка: Getty Images

До 12 октомври (понеделник) в 7 часа всеки, закупил билет за събитието, ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Били Айлиш на специална цена.

В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет, като приходите ще бъдат дарени в полза на Crew Nation, благотворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020 г. 

Лайв музиката вдъхновява милиони хора по цял свят, но концертите, които нетърпеливо очакваме, не биха били възможни без многобройните екипи, които работят бекстейдж. Crew Nation е благотворителен фонд, създаден в помощ на всички, въвлечени в отменената концертната дейност през 2020 г. Crew Nation съществува с подкрепата на Music Forward Foundation, която ръководи и администрира фонда. Към днешна дата фондът е събрал над 15 млн. долара в помощ на 15,000 концертни екипи в над 36 страни. След като музикалните събития и фестивали са на пауза от месеци, все още много ангажирани в тази дейност хора се нуждаят от помощ. Надеждите са, с усилията на фонда, събраните средства да бъдат умножени по две, за да продължи подпомагането на тези, които са гръбнакът на концертната и събитийна дейност.

Билети за виртуалния концерт на Били Айлиш можете да купите тук.