Музикалната сензация на годината Били Айлиш потвърди, че снейния брат и музикален партньор Финиъс О’Конъл вече работят върхъ втория си албум.

Дебютният албум "We All Fall Asleep, Where Do We Go?" на Били Айлиш и донесе световна слава, както и пет награди "Грами", включителни четирите най-престижни златни грамофончета.

Сега Финиъс О’Конъл сподели пред "Vulture", че заедно с Били Айлиш работят по новия албум.

"Започнахме да работим над новия албум и мисля, че най-доброто, което можем да направим, е да останем встрани от сегашния си път", казва Финиъс О’Конъл.

Снимка: Getty Images

"След наградите "Грами" шеговито казах на приятелката си: Ако не обичах толкова много музика, бих я зарязал. Защото, да, ние го направихме! Но аз обичам музиката, така че нека просто продължим", допълва музикантът.

Продуцентът не сподели много за това, което можем да очакваме от предстоящия албум - или кога можем да го очакваме. Но спомена, че подходът им към втория албум не се е променил много от първия.

"Първият албум беше доста чист в намерението си. Единствената ни цел беше да направим албум, който ни хареса и можем да изпъляваме на живо. Мисля, че това е всичко, което ще направим с втория. Всички последващи неща са странични ефекти. Не можете да се стремите към тях", заявява Финиъс.