Какво може да събере три известни и красиви жени заедно и да ги накара да се усмихват? Актрисите Гуинет Полтроу и Деми Мур и художничката Александра Грант прекараха една вечер заедно без грим, но с много добро настроение. Поводът?

Гуинет Полтроу беше домакин на тематична вечеря, свързана с неудобството и срама на жените от възрастта и с натиска от обществото, свързан със застаряването. Актрисата не е крила, че има афинитет към чистите лица без грим и натуралната грижа за кожата и тялото. Затова насърчи всички свои гости да дойдат на вечерята точно така - без фондьотен, сенки и спирала. Събитието описа като "събиране в чест на красотата по начина, по който идваме на този свят".

Александра Грант споделила какво наистина означава да си красива. Припомняме, че художничката и приятелка на Киану Рийвс също обожава естественото излъчване. Самата тя отказва да боядисва косата си и дори на официални събития се появява с вид, максимално близък до естествения й.

Снощи имах радостта да говоря с Гуинет Полтроу пред необикновена група жени, относно креативността, сътрудничеството, изграждането на положителни идентичности за един по-равноправен свят и, разбира се, ЛЮБОВТА!

Гуинет я нарече "един от най-блестящите, експанзивни, талантливи мислители, с които съм имал удоволствието да говоря." 

 

Деми Мур явно също се е забавлявала, а и определено изглежда много добре и без грим.Актрисата издаде своя биографична книга, в която споделя най-трудните моменти от живота си. А вечерята и компанията описа по следния начин: 

"Каква невероятна вечер без грим с тези изключителни жени. Чувствам се толкова изпълнена с радост. Благодаря и на двете ви, че споделяте вашата светлина, любов и мъдрост! Красотата е повече от това, което виждаш, тя е това, което чувстваш. Благодарна съм, че се включих в такава мощна, запомняща се и смислена вечер!"

 

 

На вечерята присъстваха още Кейт Хъдсън, Ръмър Уилис, Рейчъл Зоуи, Саманта Ронсън и др.