Бен Афлек и Дженифър Лопес минаха към следващото действие на „Бенифър 2“ – тази седмица съобщиха, че са сгодени. Това всъщност не е първият годеж между тях, защото преди 18 години отново бяха обвързани, но в крайна сметка нищо не се случи.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от NEWS ZVEZD (@news_zvezd)

В петък Дженифър е споделила в имейл с най-близките си радостната новина. Тя е изпратила видео, в което показва пръстена с голям зелен камък. В предишни интервюта тя е споделяла, че зеленото е любимият ѝ цвят. „Когато нося зелено ми се случват невероятни неща“, сподели тя през 2000 г.

Снимка: Getty Images

Предстои да видим дали зеленият цвят ще бъде добра поличба. Двойката определено има нужда от това, за да не се повтори финалът на отношенията им през 2004 г., когато първият годеж беше разтрогнат и всеки тръгна по различен път.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jlover from Greece (@jlover.gr)

Дженифър има лоша история с разтрогването на годежи. Тя прекрати годежа си с Бен Афлек, за да се омъжи за певеца Марк Антъни. Двамата останаха семейство около 10 години и сложиха край на брака си през 2014 г. През 2021 г. Дженифър беше сгодена за спортиста Алекс Родригес, но сложи край и на този годеж, за да се събере отново с Бен Афлек.

Снимка: Getty Images

Според източници на списание „Пийпъл“, двойката все още не прави конкретни планове за сватбената церемония. Това не звучи обнадеждаващо, така че няма да приемаме нищо за сигурно, докато бракът не стане официален.

Още по темата: