Тази седмица се навърши една година откакто певицата и актриса Манди Мур роди сина си Гъс. Звездата от „Това сме ние“ сподели сладко видео с някои от най-хубавите моменти на Гъс.

Във видеото виждаме бебето малко след раждането му, виждаме го как се храни, забавлява се на люлка, свири на пиано и се смее.

Снимка: Instagram

На една от снимките може да се види как майка му го кърми, но изглежда като много по-възрастна жена. Причината за това е, че Манди Мур изпълнява ролята на Ребека като по-млада и като по-възрастна. Изглежда снимката е направена докато са снимали някой от епизодите с възрастната Ребека.

Първият рожден ден на Гъс е бил истински хит, пише майка му. Тя сподели снимки от събитието, на което са били поканени и доста други деца.

Манди става популярна в края на 90-те години с песента си „Candy“. През последните години обаче се изявява предимно като актриса и е най-позната в ролята на Ребека от сериала „Това сме ние“. Преди това една от най-известните ѝ роли е като гласа на Рапунцел във филма “Рапунцел и разбойникът” от 2010 г.

Малко преди да роди бебето си, тя разкри, че дълго време не си е позволявала да се зарадва, че е бременна, защото се е опасявала, че няма да може да задържи бебето.

„12 седмици не смеех да си поема дъх и чак в последния триместър осъзнах, че всичко е реално. Съвсем малки неща успяваха да ме хванат – например преди няколко дни купувах някои неща онлайн за бебето и изведнъж осъзнах, че всичко е истина. Ще се появи едно малко човече, на което му трябва биберон.“