3 месеца са и малко, и много време. Зависи каква е мотивацията ви. А мотивацията на супермодела Бар Рафаели очевидно е голяма. Тя е известна с това, че в свободното си време се отдава на тренировки, а това рано или късно дава своите резултати. В последния си пост в Инстаграм израелската красавица показа страхотна форма и стегнат корем, по който се личат плочки. Към кадъра 34-годишната Бар написа „Усилията се отплащат“.

През януари месец Рафаели роди третото си дете – момче на име Давид. Новината израелският модел обяви в Инстаграм със снимка от билничната стая. 34-годишната Бар и 44-годишният й съпруг Ади Езра имат още две деца - Лив и Ел, които се родиха съответно през август 2016 и октомври 2017 година.

В края на 2019 г. израелският модел сподели колаж от три снимки от трите си бременности, за който отбелязва, че всеки от фотосите е правен в един и същи период от бременността, на едно и също място, а тя самата е облечена с една и съща дреха.

Щастливата новина за третата бременност на Бар дойде през юни 2019-а, когато тя обяви в Инстаграм, че отново е в очакване.