Бар Рафаели е станала майка за трети път. Супермоделът отпразнува щастливата новина със снимка в Инстаграм профила си от болницата. Към нея тя написа „Ето така изглежда истинският блясък. Трето бебе за 3 години и половина. Семейството е всичко. Животът е прекрасен!“

Това е трето дете за Бар и съпруга й Ади Езра. Двойката все още не е разкрила пола или името на детето, но израелски медии съобщават, че бебето е момче и се е родило в медицинския център Sourasky в Тел Авив.

34-годишният модел и Ади Езра имат още две деца – дъщери Лив и Ел, които се родиха съответно през август 2016 и октомври 2017 година.


Това прави 3 деца за 3 години и половина, както самата Рафаели отбелязва в поста си.
В края на годината израелският модел сподели колаж от три снимки от трите си бременности, за който отбелязва, че всеки от фотосите е правен в един и същи период от бременността, на едно и също място, а тя самата е облечена с една и съща дреха.

Щастливата новина за третата бременност на Бар дойде през юни 2019-а, когато тя обяви в Инстаграм, че отново е в очакване. 


Рафаели и Ади Езра започват да се срещат през 2012 година, през март 2015 се сгодяват, а септември същата година се състои и сватбата им. Ади е израелски бизнесмен като семейството му е едно от най-богатите в страната. Занимава се с внос на храни. През 2015 година състоянието на фамилията е оценено на 100 млн. долара.