Шокираща новина за всички фенове на една от най-харесваните двойки в Холивуд – Аштън Къчър и Мила Кунис се разделят, или поне така съобщава американското списание „In Touch Weekly“. Най-изненадани от новината се оказаха Къчър и Кунис, които решиха да опровергаят слуха със забавен пост в Инстаграм. Във видеото Кунис съобщава новината на съпруга си и той е много изненадан:

Аштън Къчър и Мила Кунис се запознаха през 1998 година, докато снимаха сериала „Шеметни години“. По това време Аштън беше на 19, а Мила само на 14 и се е наложило да излъже за възрастта си, за да я вземат - всъщност просто е казала, че на рождения си ден ще стане на 18, но не е уточнила след колко години.

Започнаха да излизат 14 години по-късно, през 2012, а през 2015 сключиха брак за радост на хиляди фенове, които ги виждаха като идеални един за друг още от времето на сериала.

Снимка: Getty Images

Мила Кунис и Аштън Къчър имат две деца – дъщеря Уайът и син Димитри. През 2017 Мила сподели в интервю за Entertainment Tonight, че не планират да имат повече деца: „Така е перфектно. Имам две страхотни, здрави деца. Защо да си насилвам късмета?“