Българско розе, свещи и свежи цветя ще изпълнят гримьорната на етно дивата Ищар преди концерта й в зала 1 на НДК.

Какви ритуали има певицата преди концерт?

Ищар винаги носи със себе си личния си екип за йога. Броени часове преди концерт тя винаги прави различни йога практики, в комбинация с медитация. Това е задължителен неин ритуал преди да зареди аудиторията с магическото си присъствие.

„Открих йогата преди три години, когато спрях цигарите. Дишам, загрявам, разтягам се и задължително трябва да съм сама в бекстейджа. Пет минути преди старта цялата започвам да треперя от вълнение. Знам, че ако някой ден този трепет изчезне, значи е време и аз да сляза от сцената”,

сподели звездата на уърлд музиката.

В менюто си изпълнителката на A Paris залага на свежи салати и риба. Заради алергията си към глутена, тя хапва само козе сирене.

Ищар избра българската публика, за да й подари първата дата в турнето си, промотиращо най-новия й албум Baila. Изданието съдържа 12 парчета, сред които сингли на френски, испански и арабски. Текстовете на две от парчетата са дело на популярната френска изпълнителка Indila, а сред авторите на музиката е френският продуцент и DJ Skalp в колаборация с певеца Matthieu Mendes и Quentin Bachelet.