Музика, танци, горещи ритми, усмихнати лица, магия, красота! И всичко това може да бъде с нашите деца.

 

Каним ви на поредния ни уъркшоп - "Танцуващи деца с LadyZone". Той е в рамките на фестивала Sofia Dance Week (29 септември – 6 октомври).

 

Този път работилничката ни е насочена към малките таланти с интерес към класическия балет и модерните танци.

 

Ако вашето дете e между 5 и 10 години и има афинитет към музиката и танците, доставете му това удоволствие и го запишете на познатия ви вече имейл ladyzone@btv.bg. Моля, посочете име и години на детето. Броят на участниците е ограничен до 15 деца. Записването продължава до попълване на обявените места.

 

Уъркшопът "Танцуващи деца с LadyZone" отваря врати на 30 септември от 11 ч. в betahaus, София, ул. "Крум Попов" 56-58. Ще продължи два часа.

 

Нашият професионален педагог и хореограф Антония Лазарова и нейните помощници първо ще пренесат малчуганите в света на класическия балет - малките бъдещи танцьори ще научат различни движения, които накрая ще се превърнат във фееричен танц. А на малчуганите с буйна кръв им предстои да се раздвижат здраво под музиката на легендата Майкъл Джексън и да влязат в образа на „Smooth criminal”.

 

Сега е моментът за вас родители да разберете дали това изкуство е желаното от вашите деца, защото ние знаем, че то носи много радост, усмивки, грация, самочувствие и красота.

 

Най-важното за нас е децата ни да се забавляват, да танцуват и да пожелаят музиката и танца да бъдат неразделна част от техния живот. Чакаме ви с нетърпение, защото ни очаква голямо забавление!