Готови ли сте за приключение в един вълшебен увеселителен парк, изцяло ръководени от нестихващото си въображение? Ще видите, че е толкова вълнуващо, че ще искате нарочно да се изгубите в безграничните предели на фантазията.  

Прелестната Михаела Филева озвучава главната героиня Джун в "Парка на чудесата" и, подобно на малката мечтателка, се впуска смело и с много ентусиазъм в това уникално преживяване. Талантливата изпълнителка се превъплъщава перфектно в ролята не само заради професионалния си подход, но и заради романтичния и свободолюбив характер на Джун, което се отнася и до самата нея.

В ролята на майката на Джун влиза една от най-обичаните актриси – Радина Кърджилова. Със специфичния си глас и енергия Радина допринася за несравнимото усещане на зрителите, решили да се откъснат от ежедневието с една от най-впечатляващите продукции за следващата година. Въпреки многобройните си театрални и киноизяви, Радина за пръв път "влиза в обувките" на анимационен герой, с което отправя още едно предизвикателство към самата себе си.

Снимка: ПАРКА НА ЧУДЕСАТА

Новият трейлър на "Парка на чудесата" ще ни запознае с още по-любопитни моменти от живота на малката Джун и нейното щастливо семейство. След като развитото ѝ въображение сътворява този неповторим парк, е време той да бъде спасен… отново от него. Той е изоставен и опустял, а между ръждясалите увеселителни съоръжения се чуват единствено хаотичните разговори на единствените му обитатели – животните, безсилни да възродят приказното място без помощта на Джун. На първо място обаче, тя самата ще трябва да повярва в силата на мечтите и въображението си.

Когато любезният "домакин" на парка е син, доста тромав мечок, отговорник по сигурността е изключително авторитетен таралеж, а създателят на вълшебствата и истинската звезда в целия парк е маймуна, забравяме за скучните реални сюжети и се хвърляме с всичка сила в море от мечтателски подвизи! 

Потегляме към "Парка на чудесата" на 19 април само в кината на 2D и 3D. Гледайте трейлъра, озвучен на български език: