Примата на българската поп музика Лили Иванова стартира с бенда си национално турне, което ще включва 27 концерта.

Снимка: Фейсбук/Лили Иванова

Певицата избра родния си град Кубрат за първа изява тази година - концертът ще бъде на 14 април в НЧ „Св. св. Кирил и Методий“, като bTV е основен медиен партньор на турнето.

Турнето на Лили Иванова ще премине както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам.

Кулминацията на турнето е концертът в зала „Арена Армеец“ в София на 4 декември. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново в нея. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в „Арена Армеец“ през 2012 г.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Вижте всички дати от предстоящото турне на Лили Иванова, които примата на българската поп музика сподели в Инстаграм:

Малко преди да обяви националното си турне, Лили Иванова сподели в социалната мрежа снимки от посещението си в Кремиковския манастир “Св. Георги Победоносец”, като не скри възхищението си от духовната обител.

Вижте повече за Лили Иванова в сайта на bTV Новините.