Мария Бакалова продължава да покорява света на киното. Ще гледаме звездата от филма „Борат 2“, която стана първата българска актриса, номинирана за „Оскар“, в романтична комедия, копродукция между Великобритания и Италия. Снимките на филма „Меденият месец“ поприключиха тази седмица и Мария се похвали в Инстаграм.

„Снимките на „Меденият месец“ приключиха вчера. Нямам думи да опиша колко ми беше приятен целият процес“, написа актрисата и сподели няколко снимки с екипа на филма. „Каква прекрасна група – талантливи, забавни, умни, мили и като цяло добри хора.“

Снимките на филма в Италия бяха в Рим и Венеция. Романтичната комедия разказва за двойка младоженци, които искат да имат перфектен меден месец във Венеция, но плановете им се сгромолясват, когато в последния момент с тях идва и най-добрият приятел на младоженеца.

Снимка: Getty Images

Преди време Мария Бакалова сподели: „Филмът ме заинтригува, защото е комедия, която помага на хората да се откъснат от реалността. Той също така променя познатия жанр на филма за приятелство между мъже, като вкарва силен женски персонаж и то от Източна Европа.“

Снимка: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/

Освен в комедията „Меденият месец“, в бъдеще ще гледаме Мария в хоръра „Тела, тела, тела“ и в комедията „Балонът“, в който ще си партнира с големи звезди като Педро Паскал („Наркос“) и Дейвид Духовни („Досиетата Х“).