Хули Леонис ни отвежда на най-важното пътешествие в живота на всеки един човек – прехода към себе си. Това е и заглавието на новата му книга, в която топ астрологът и автор ни помага да се свържем с истинското си Аз. "Преходът към себе си" разкрива какво означава зодиакалният ни знак и как това може да ни помогне да постигнем хармонична връзка със себе си.

Връзката със себе си обаче не бива остава на повърхността. Защото според Хули Леонис дълбочината предполага обръщане към себе си и минаване на цялата реалност през личната призма за правилно и неправилно, тоест преминаване на реалността през собствената истина. 

Именно върху това се съсредоточава Хули Леонис в първата част от книгата. В нея топ астрологът дава отговори десетки въпроси, които ни помагат да открием нашето лично щастие: Какво означава зодиакалният ни знак и какъв е пътят, описан от него? Защо сме избрали да се родим под този зодиакален знак и каква тема лекуваме в родовата ни система? Каква е ролята на родителите? Как да превъзмогнем пречките пред това да бъдем себе си? Как да бъдем най-добрата версия на себе си според зодиакалния си знак?

Във втората част читателите ще имат възможност сами да проследят индивидуалните характеристики на своя зодиакален знак и да открият: Кои са ниските и високите му вибрации? При каква родова енергия се ражда човекът с определен зодиакален знак? Как той да извърви прехода към себе си? 

Според Хули Леонис животът изисква от нас да направим избор. Едната възможност е да се потопим в колективните полета на страха и да разболеем себе си, другата опция е да се излекуваме, а лечението е възможно само чрез осъзнаване. "Преходът към себе си" ни посочва пътя към него.

Премиерата на книгата ще се състои на 7 октомври от 18:30 ч. в бар "Singles" на ул. "Сан Стефано" 22. 

Хули Леонис е завършил специалност "Класическа астрология" в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Хули Леонис е автор на книгите "Пътят на душата през зодиака", "Луната – нашата истинска същност", "Уроците на Сатурн", "Ретроградните планети","Очевидната скрита истина за любовта" ,"Очевидната скрита истина за емоциите" и "Преходът към себе си", издавани от  “Апостроф".

Прочетете откъс от Преходът към себе си, която излиза от издателство "Апостроф". >>>