Младата певица Марина Кискинова представи официалното видео и първата си самостоятелна песен „Огледало”. Сцената на Planet Night and Day Studio се превърна в място за споделини звуци и огледално-любовни образи. За певицата огледалото е метафоричен образ на собствените чувства, отразени в чувствата на любимия човек.

Парчето е по музика и аранжимент на Веселин Ценов Algoriddim. За текста певицата се е доверила на таланта на Прея & Илия Григоров. По видеоклипа са работили Димитър Халачев, Василена Василева и Flyarch Studio. За него е правен специален декор и инсталация от 8 огледала. Кадрите във ваната пък са заснети в стая в хотел Radisson Blu Sofia. За тях Марина е прекарала около 6 часа във ваната.

За голяма част от тоалетите на певицата се грижи собствената й майка, която е работила в модна къща „Сезони”. Младата певица е студентска последна година в класа на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ, в специалност „Актьорско майсторство”. Обучението й все още не й позволява на 100% да се отдаде на музиката, заради непрестанните репетиции и предстоящото завървшване на университета.

Марина е пример за млад човек, който прави щастливи много хора със своето изскуство. За този проект  са се  прегърнали талантът и високите технологии” – сподели проф. Любомир Стойков, който се грижи за пиара на певицата.

„Огледало” е първият самостоятелен сингъл на Марина Кискинова, като последните й парчета са записани в дуети с Део, Били Хлапето и Майкъл Флеминг – Лексус.