Само след броени дни, обаятелната Прея, която направи фурор с неподражаемия си талант, ще сбъдне една от големите си мечти. На 19 ноември гласовитата чаровница ще изнесе първия си самостоятелен концерт. Мястото, в което изълнителката на хита "Малките неща" за пореден път ще демонстрира плътния си и красив тембър, е столичният клуб "Терминал 1".

На сцената редом до екзотичната певица ще застанат музикантите Константин Ангелов (китара), Росен Ватев (барабани), Божидар Василев (тробмон) и Евден Димитров (бас китара).

Само преди седмица Прея представи най-новата сипесен "Всички наши места". А феновете останаха омагьосани от акустичното изпълнение на песните "Нюанси", "Малките неща" и "Всички наши места".

Продуцентите на Прея от музикална компания - "Монте Мюзик", вече са предприели първи и сериозни стъпки изключителният талант на певицата да бъде забелязан и извън страната ни.

Това ще се случи на 29 ноември в Лондон, и то не къде и да е, а на сцената на емблематичния “Club 100”, където гласове са извисявали звезди от ранга на Пол Маккартни, Би Би Кинг, The Who, Oasis, Rolling Stones и др. Ние й пожелаваме успех и безброй красиви емоции по пътя към славата. Защото Прия го заслужава. И светът трябва да я познава.