Икона. Несравним. Незаменим. И никога скучен. Това е Фреди Меркюри, а албумът "Never Boring" обединява за първи път специално подбрана селекция от соло проектите му. Албумът ни напомня за изключителността на Фреди като певец, автор на песни, изпълнител и човек със специален вид енергия. "Never Boring" ни показва за пореден път и защо почти 30 години след смърттта си Фреди Меркюри е все така обичан и незабравим. 

"Можете да направите каквото решите с работата ми, но не и да ме направите скучен", заявява легендарният фронтмен на Queen.

Колекцията е прецизно компилирана от екипа от звукови инженери, с който Queen са работили дълги години - Justin Shirley-Smith, Kris Fredriksson и Joshua J Macrae, който е и ко-продуцент на саундтрака към биографичния за бандата филм "Бохемска рапсодия" - един от най-продаваните албуми за 2018 г. и 2019 г.

 

 

"Фреди беше екстремен, той беше абсолютен, той беше всичко или нищо, той беше винаги или никога. Freddie Mercury никога не е бил скучен", казва актьорът Рами Малек, който изпълни ролята на Фреди Меркюри във филма "Бохемска рапсодия".

 

 

Албумът "Never Boring" излиза във формати стандартно CD, винил и CD колекция с Blu-Ray. Стандартното издание включва 12 песни, сред които наскоро издадените сингли "Time Waits For No One" и "Love Me Like There’s No Tomorrow". 

CD колекцията включва троен CD комплект от стандартната версия на албума, CD с ремастерирана версия на първия солов албум на Фреди – "Mr. Bad Guy" (1985) и версията на албума "Barcelona" от 2012 г. с оперното сопрано Montserrat Caballé. В кутията са включени още DVD и Blu-Ray с 13 промо видеа и интервюта, книга от 120 стр. със снимки, много от които непубликувани преди, както и мисли и цитати на Фреди и разкази на Rami Malek, който получи "Оскар" за ролята на Фреди Меркюри в най-касовия филм на 2018 – "Бохемска рапсодия". 

CD1 - Never Boring 

1.     The Great Pretender 

2.     I Was Born To Love You

3.     Barcelona 

4.     In My Defence

5.     Love Kills 

6.     How Can I Go On (Single Version)

7.     Love Me Like There’s No Tomorrow  

8.     Living On My Own (Radio Mix)

9.     The Golden Boy (Single Edit)

10.    Time Waits For No One 

11.    She Blows Hot And Cold 

12.    Made In Heaven

CD2 - Mr. Bad Guy (Special Edition) 

1.     Let’s Turn It On 

2.     Made In Heaven 

3.     I Was Born To Love You 

4.     Foolin’ Around 

5.     Your Kind Of Lover 

6.     Mr. Bad Guy 

7.     Man Made Paradise 

8.     There Must Be More To Life Than This 

9.     Living On My Own 

10.    My Love Is Dangerous 

11.    Love Me Like There’s No Tomorrow 

CD3 - Barcelona (Special Edition) 

1.     Barcelona

2.     La Japonaise

3.     The Fallen Priest

4.     Ensueño

5.     The Golden Boy

6.     Guide Me Home

7.     How Can I Go On

8.     Exercises In Free Love

9.     Overture Piccante