Мария Бакалова е булка в най-новата лента "The Honey Moon". Вече е ясна и датата, на която излиза в кината - 16 декември. 

Ето какво каза бащата на актрисата за нейните успехи преди време. 

"Запазете си датата и се надяваме, че ще си прекарате страхотно, докато го гледате, точно както ние, докато го създавахме!" - написа актрисата в Инстаграма си. 

Вижте трейлъра. 

Много от българските й фенове й пожелаха успех. Както и да не сменя името си на Bakaloff, 

Освен че изпълнява главната роля, Мария Бакалова е и част от продуцентския екип

„The Honeymoon“ е съвместна продукция на италианската дистрибуционна компания Notorious Pictures и британската Tempo Production. Снимките са се провеждли в Рим, а някои заснел сцени са били заснети във Венеция.

Когато анонсира участието си, номинираната за "Оскар" българка сподели, че се вълнува да се въплъти в „силен женски образ“ в „бягаща от действителността комедия“, защото според нея от това има нужда света в ситуацията на пандемия. Нашумялата с ролята на Тутар Сагдиев актриса добави, че филмът прави неочакван и нетипичен за „приятелската комедия“ обрат.

 

"Наистина обичах тази продукция, моите безумно талантливи звезди и изключителния екип изключително много!" - разказа тя за снимките. 

Deadline дава следната анотация за предстоящата лента: „Британецът Адам и американската му съпруга Сара започват своя дългоочакван романтичен меден месец във Венеция, Италия. Но когато към пътуването на младоженците се присъединява Ед, нуждаещата се от внимание най-добра приятелка на Адам, перфектната почивка се превръща в истинско бедствие.“

Между ролите си във филми на Нетфликс и Марвел, Мария Бакалова е успяла да намери време и за български проект.

Актрисата е част от "Триумф" - нова лента на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева, автори на "Урок" и "Баща". Бакалова ще си партнира с Юлиян Костов, човека, от когото тя научава за кастингите за "Борат". Двамата ще бъдат и продуценти.