Изцяло в контекста на филма и трогателните му послания, гала премиерата на "Дъмбо" беше своеобразен празник на положителните емоции. Ярките цветове, красивите декори от отминали времена, изяществото на цирковото изкуство, превърнало се в движеща сила за историята, и доброто настроение на гостите допринесоха за вълнуващото изживяване.

По червения килим премина целият звезден екип, който превръща продукцията в абсолютен феномен, съчетал в себе си обичаната приказка и блестящата игра на някои от най-големите световни знаменистости в момента. Колин Фарел, Дани Девито, Майкъл Кийтън и Ева Грийн зарадваха всички с бляскавото си присъствие. Нико Паркър, която прави своя дебют на голям екран, беше подкрепена от майка си – актрисата Танди Нютън, а режисьорът Тим Бъртън отговори на многото любопитни въпроси за създаването на филма. Огромната изненада на вечерта беше суперзвездата Анджелина Джоли.

Дали необикновеното слонче ще намери своето място, дали семейството остава заедно до края и дали мечтите се превръщат в реалност, очакваме да разберем с очарователния Дъмбо още на 29 март в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

ТРЕЙЛЪР