Холи Бери се присъединява към актьорския състав на филма „Mother Land”, чиито международни продажби ще стартират на пазара в Кан следващата седмица, съобщава "Дедлайн".

Режисьор на филма, който ще започне да се снима през следващата година, е Александър Ажа, чиито известни предишни филми са "The Hills Have Eyes" и "Piranha 3D".

Филмът, който е продуциран от Lionsgate, ще разкаже историята на майка и нейните синове близнаци, които от години са измъчвани от зъл дух, пише още БГНЕС.

Когато едното от момчетата си задава въпроса дали е истинско - свещената връзка в семейството е нарушена и те са изправени пред борба за оцеляване.

Президентът на продукцията на Lionsgate Ерин Уестърман заяви: "Толкова сме развълнувани да работим отново с Холи и Алекс. Холи е убедителна на екрана - тя е перфектният човек, който може да предаде психологическия ужас на тази майка, опитваща се да защити семейството си".

Снимка: Getty Images

55-годишната актриса направи режисьорския си дебют миналата година с филма "Bruised", в който също така участва, и разкри, че "определено" иска да застане зад камерата отново.