На 12 януари излизат две дългоочаквани книжки от поредицата за котарака Мърморан – висококвалифицираният асистент на най-своенравната вещица в света!

В „Моята своенравна вещица спи при приятелки“ Хаги Аги се сближава с две обикновени момиченца и ги прави свои „най-верни“ от най-верните приятелки в целия свят. Можете ли да повярвате? Те я молят да прекара цялата нощ с тях и тя казва ДА!

В „Моята своенравна вещица става готвачка“ 
Хаги Аги проявява своенравие и върши неща, които вещиците никога не вършат, но кой опира пешкира? АЗ! Сега пък тя реши да участва в Шоуто на готвачите знаменитости. Какво да правя???!

За автора
Хайауин Орам е автор на книги за деца, поет, сценарист, както и илюстратор. Преди да се посвети изцяло на писането, тя е работила като копирайтър. До днес Орам има около 94 публикувани книги за деца, включващи поезия, пиеси, романи и сборници с разкази. Първият й роман за деца излиза през 2008 година.

Книгите й се разпространяват във Великобритания, Америка, Китай, Корея, Япония, Гърция, Каталония, Португалия, Русия, Словения и Словакия. За работата си Хайауин Орам е награждавана многократно.

В книжарниците от 12.01.2015 г.
От ИК "Colibri"
Цена и на двете книжки: 8 лв.
Страници: 104