Този уикенд най-приятната сватбена дестинация ще бъде Voyo. Препоръчваме ви пет романтични филма, които ще намерите на платформата и които ще ви накарат да замечтаете да чуете сватбения марш. 

Виното на любовта

Снимка: imdb.com

Сам е репортер в списание за сватби. Заради работата си, тя е изпратена да напише статия за предстоящата сватба на инфлуенсърката Хедър Брукс, която ще се състои в родното място на Сам.

Там тя открива, че гаджето от гимназията, което е разбило сърцето й, не само управлява имението, в което ще се състои сватбата, но и самият той е младоженецът.

Време за любов

Снимка: imdb.com

Гуен е водеща на сутрешно предаване и според приятелите и колегите си е най-организираният човек на света. Но когато годеникът й Брад изненадващо я зарязва, за да замине за Сан Диего, в опит да се отърси от мислите си, тя решава да си вземе малка ваканция и да помогне в организацията на сватбата на най-добрата си приятелка.

Там се запознава с Джош, който е кум на двойката. Джош успява да извади Гуен от зоната й на комфорт, за да й покаже, че дори когато нещата не се случват по план, може да са прекрасни.

Годежен пръстен

Снимка: imdb.com

Кейт е дизайнер на бижута, който създава годежни пръстени и изживява историята на всеки един от клиентите си. Но нейният романтичен живот съвсем не върви толкова добре, колкото работата й, докато не получава изненадващо обаждане от ученическата си любов Джейми.

Ще успее ли да получи годежния пръстен, за който е мечтала през целия си живот?

Незабравима сватба

Снимка: imdb.com

Противопоставени по отношение на работата си, Брайън и Оливия са изненадани да открият, че са кум и кума на една и съща сватба. Те трябва да оставят чувствата си настрана, за да спасят сватбата на най-добрите си приятели... която може да се окаже и тяхна!

Във филма участват актьорите Ребека Олсън („Виното на любовта“) и Мат Хамилтън „Търнър и Хуч“).

Сватбен вихър

Снимка: imdb.com

Каси – настоящ счетоводител и бивш организатор на събития, се завръща в родния си град, за да планира сватбата на майка си. Красивият и очарователен готвач Кайл, който й помага да подготви големия ден, изненадващо се оказва любовта, която тя винаги е търсила.

Това лято всеки ден може да си харесате нов филм на Voyo. Платформата предлага съдържание изцяло на български, както и 7-дневен тестов период.