Мария Илиева започна турнето си "100 причини". Днес певицата и треньор в "Гласът на България" ще пее в Пловдив.

„Преди да тръгнем на турне, си пожелах да дам поне 100 причини на публиката да се чувства добре, да се прибере след концерта с пълно сърце“ – сподели Мария Илиева в "Тази събота и неделя" по bTV.

Лятното музикално пътешествие на Мария Илиева започна oще през юни, предстоят концертите в Пловдив, Русе и Плевен, а от днес са в продажба билетите за Созопол на 31 юли и в София на 14 август.

„Много се радвам, че в Стара Загора, откъдето започна турнето, усетих това настроение, тази енергия. След това бяхме във Варна – феноменално. Когато си честен в изкуството, хората те следват“ – признава певицата.

В Стара Загора тя изненада публиката, където съвсем неочаквано се появи Графа. Двамата имат над 20-годишна творческа история заедно. Дуетите им "Чуваш ли ме" и "Крадена любов" са любими на поколения, но двамата изпълнители са повече от колеги.

Снимка: bTV Media Group

„Свързва ни не само музиката. Много съм щастлива, че сме стол до стол в "Гласът на България" и се забавляваме много. Разбира се, ние там сме и конкуренти, ще се борим за всеки глас“ – поясни с усмивка Мария Илиева.

„На кастингите на тъмно направихме много добри избори. Във всеки отбор има разнообразие от характери, гласове, тембри и присъствие. Мислех, че в предишните сезони сме видели всички гласове на България, но винаги ни изненадват“ – призна певицата.

Снимка: bTV Media Group

„Довечера сме в Пловдив, където не съм пяла повече от година. С бандата сме общо 10 души на сцената и представяме шоу, което, смея да твърдя, е по световните стандарти“ – обобщава Мария Илиева.