Брад Пит сподели пред „W Magazine“ за любимата си любовна сцена пред камера.

"Това беше в сериала "Далас". Трябваше да се търкалям в сеното, в една плевня. Не мисля, че имах реплика в тази сцена. Просто се търкалях и се пързалях" – разказа 59-годишният актьор.

Той участва в четири епизода на сапунената опера в ролята на Ранди, гаджето на героинята на Шалейн Маккол – Чарли Уейд, в периода 1987-1988 г. Тогава Пит е бил на 24-25 години, а Шалейн само на 15. В реалния живот двамата стават двойка. 

В интервюто звездата от „Вавилон“ говори и за известната сцена от "Телма и Луиз" (1991), където играе с Джина Дейвис, припомня БГНЕС.

"Това беше моето влизане във Висшата лига, предполагам. Джина беше толкова сладка, мила и внимателна. Мисля, че тази любовна сцена продължи два снимачни дни. Тя се грижеше за мен" – пояснява Пит, чийто път до тази роля е бил труден. 

"След като прочетох сценария, реших, че аз съм човекът за това. Отначало не получих ролята, а после ме извикаха повторно и пак не ме избраха. Казах си "Добре, продължаваме напред, но те ме потърсиха за трети кастинг" – споделя Брад Пит.