Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради - 22-годишната актриса и модел Лили-Роуз Деп, ще изиграе една от главните роли в еротичната драма на Джо Талбот „Гувернантките”, съобщава "Дедлайн".

Заедно с Лили-Роуз във филма ще участват южнокорейската звезда от сериала "Игра на калмари" Чон Хо Йон, както и норвежката актриса Ренате Реинсве, която бе победителка на филмовия фестивал в Кан 2021 за най-добра актриса във филма "Най-лошият човек в света“.

Филмът ще бъде режисиран от Джо Талбот, най-известен с филма си „Последният чернокож в Сан Франциско” (2019), пише още БГНЕС. Филмът „Гувернантките” ще бъде базиран на едноименния роман на писателката Ан Сер. Снимките ще се проведат в Испания, но все още не е обявена дата за началото им.

Сюжетът на лентата се основава на историите на три героини, които работят като гувернантки в богато семейство и отглеждат три момчета. Във филмографията на Лили-Роуз Деп това не е първият филм.

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради вече е участвала във филмите "Кралят на Англия" и "Танцьорката". През януари тази година стана известно, че Джони Деп ще се завърне в киното след скандала с бившата си съпруга Амбър Хърд и ще изиграе Луи XV в нов филм на френския режисьор Майвен.