Cypress Hill идват за концерт в София на 24 юни. Легендарната американска банда не звучи като никоя друга. Тя заема свое собствено място в света на музиката. Парчета като "Insane in the Brain", "I Wanna Get High", "Tequila Sunrise", "How I Could Just Kill a Man", "I'm Not Goin 'Like That", "Throw Your Set in the Air", "Dr. Greenthumb", са добър пример за това.

Cypress Hill са новатори в музиката. Те са едни от онези революционери, които смело биха смесили хип-хоп с рок. Никак не е случайно, че Cypress Hills са част от саундтрака към "Judgment Night" (1993г.), който по онова време се изтъркваше от въртене на аудио касета у нас и на хип-хоп, и на хардкор, и на метъл купони. В "Judgment Night" Ice-T среща Slayer, House of Pain - Helmet , а нашите герои Cypress Hill успешно се колаборират и със Sonic Youth, и с Pearl Jam.

Но това чудо не е като онова за три дни. То и до днес не само, че не е отшумяло, но 25 години по-късно е ясно, че няма и да бъде забравено. През 2016-та "B-Real" сформира рап-рок групата Prophets of Rage с членове на Rage Against the Machine / Audioslave и Public Enemy. А година по-късно, Senen "Sen Dog" Reyes събiра чистокръвна хип-хоп-метъл бандата Powerflo, в чиито състав влизат бившият басист на Fear Factory Christian Wolde Olbers, Billy Graziadei от Biohazard, бившият Downset. Rogelio "Roy" Lozano и Fernando Schaefer от бразилската хардкор-пънк група Worst. Затова няма да е пресилено да се каже, че Cypress Hills имат фенове не само в свои води – в хип-хопа, но и в рок и метъл средите. Също както Body Count и House Of Pain – формации, които пишат история в началото на 90-те, заедно със Cypress Hill.

Дебютният едноименен албум на Cypress Hill е издаден на 13 август 1991г. и достига двоен платинен статус в САЩ с продажби над 2 милиона копия. "Black Sunday" излиза две години по-късно и придобива троен платитен статут като бележи над 3,4 милиона продажби. През 1995-та излиза "Cypress Hill III: Temples of Boom", "Cypress Hill IV" през 1998 г., "Skull & Bones" през 2000г, после идват "Stoned Raiders" (2001г.), "Till Death Do Us Part" (2004г.) и "Rise Up" (2010г.). Следва затишие, но през 2018-та групата се завръща шумно и триумфално с албума "Elephants on Acid". 

През годините те продават над 20 милиона копия по цял свят; свирят в препълнени зали и по стадиони; номинирани са за наградите "Грами" три поредни пъти. През 2019г. дори получават и своя златна звезда на холивудската Алея на славата. Записвали са тракове с много други известни артисти като Sick Jacken, Snoop Dog, Eminem, Dr. Dre, Smif n Wessun, Method Man & Redman, Damian Marley, The Fugees и други великани oт световната музикална сцена.

Билетите ще са на цени от 65 лв, 72 лв, 82 лв и VIP билети за централната ложа на залата, с отделен и самостоятелен вход на цени от 102 лв. Може да ги закупите онлайн http://bit.ly/CypressHill2019  (чрез тикет системата на PaySera), на каса от магазин На тъмно в София на ул. Иван Вазов 13 и по куриер за цяла Българя с наложен платеж на телефон + 359 886 126 995. СУПЕР РАННО ПИЛЕ ограничен брой на цена от 65лв за фен зоната пред сцената може да закупите само от: