Надали има човек, присъствал на концерта на Криста Бел в София преди две години, който да не се развълнува от новината, че… да, "музата на режисьора Дейвид Линч", известна още като "специален агент Тами Престън" в третия сезон на "Туин Пийкс", идва отново у нас. 

Датата на събитието е 8 ноември (петък) от 21 ч., а мястото този път е Голямата зала на столичния клуб *Mixtape 5*, бул. "България" 1, подлез "Галерия". Главните заподозрени в това чудесно дело са същите като през 2017 г. – радиофестивалът "Аларма Пънк Джаз" на БНР.

Концертът е част от есенно-зимното европейско турне на Криста Бел "Time Never Dies" с песни от актуалния й албум "Feels Like Love", който излезе в началото на април тази година. 

Снимка: Дейвид Линч

Разбира се, в програмата ще чуем и песни от предишния "We Dissolve", както и по-ранни – от двата й съвместни албума с Дейвид Линч. А софийската дата е единствена за Балканите, ако не броим Атина. 

Заедно с Криста Бел ще видим и чуем на сцената още Кристофър Смарт (басист и съавтор на песните от "We Dissolve" и "Feels Like Love"), барабаниста Джейсън Олтман, когото също познаваме от 2017 г., и – за първи път в България – Джон Санчес (китари). 

Снимка: Кандис Гай

Първите "early bird" билети на специална цена от 20 лв. са само 30 на брой и вече се намират онлайн в EpayGo, както и на касите на EasyPay в цялата страна.