Коледа не би била същата без блясък, топлина и, разбира се, музика! Имаме един приятен и радостен повод – наближаващите рождественски празници, за да ви представим новите коледни албуми, които вече може да включите в списъка на подаръците – за вас и за тези, които обичате.

Kylie Minogue – "Kylie Christmas"
"Kylie Christmas" е на музикалния пазар от 13 ноември 2015 г. от Parlophone Records. Издаден е на CD и DVD пакет. Това е първият коледен албум и тринадесетия студиен албум на певицата. Включва 13 песни, сред които няколко дуета и компилации от оригинални и класически коледни мелодии. Феновете ще могат да надникнат в студиото, където Кайли записва благодарение на DVD изданието, включващо седем музикални клипа.

Kylie Minogue – "Kylie Christmas"

Всички песни са продуцирани от дългогодишния й музикален директор Steve Anderson, с изключение на "White December" и "Cried Out Christmas" от Matt Prime и "Everyday’s Like Christmas" от Stargate. Делукс версията включва още три нови парчета - "Oh Santa", "100 degrees" и "Cried Out Christmas".

Tarja Turunen - "Ave Maria – En Plein Air"
"Ave Maria – En Plein Air" е първият коледен и петият студиен албум на финландското сопрано с метъл душа Таря Турунен. На световния музикален пазар албумът е от 11 септември 2015 г.

В него Таря изпълнява едни от най-красивите и знаменити класически арии "Ave Maria", сред които тази от Джулио Качини, Й.С.Бах / Шарл Гуно, Камий Сен-Санс, Астор Пиацола, Давид Попер, Пиетро Маскани и др.

Tarja Turunen - "Ave Maria – En Plein Air"

Kenny Rogers – "Once Again It's Christmas"
"Once Again It's Christmas" на Кени Роджърс е на музикалния пазар от 25 септември 2015 г. Легендата на кънтри музиката има цели осем коледни албума зад гърба си, като най-скорошният от тях е концертен и е издаден преди три години.

Kenny Rogers – "Once Again It's Christmas"

Това обаче е първият му студиен коледен албум от 1998 г. насам. Сред гост-звездите в коледната компилация са Alison Krauss, Jennifer Nettles и пианиста Jim Brickman. Албумът включват традиционни песни като "Зимна приказка" и "Аз ще бъда у дома за Коледа", както и съвременни коледни мелодии.