Говори се, че когато Чък Норис погледне истината в очите, тя свежда поглед, но трудната за преглъщане истина този път е, че дори той не е вечен. "Уокър, тексаският рейнджър", един от легендарните сериали с участието на екшън актьора, ще се завърне по екраните ни почти 20 години, след като беше прекратен, но без звездата Норис, който вече е на 79 години.

В ролята на тексаският защитник на реда ще влезе 37-годишният Джаред Падалеки, който е най-известен с участието си в "Свръхестествено". Новите епизоди няма да са продължение или предистория на оригиналния сериал, а ще са пълен рестарт на историята и персонажа.

Снимка: Getty Images

Освен липсата на Чък Норис (единственият човек, който може да си направи хартиена шапка от онлайн вестник), друга голяма промяна ще е, че Уокър вече ще има партньор жена. Двамата ще раздават правосъдие (и ритници) в южния щат, без да се съобразяват с правилата.

"Уокър, тексаският рейнджър" беше една от най-важните роли на Чък Норис и помогна много за превръщането му в попкултурен феномен и създаването на стотици вицове за него. Сериалът беше излъчван между 1993 г. и 2001 г.

Снимка: Getty Images

Заместникът на Норис (ако наистина предположим, че някой може да замести човека, който кара мотор с каска, за да предпазва асфалта от главата си) Джаред Падалеки е звезда от сериала "Свръхестествено", чийто 15-и сезон ще е последен. Самият той е роден в Тексас.

Последният филм, в който видяхме Чък Норис, беше "Непобедимите 2" през 2012 г., но това не значи, че няма да се появи отново на големия екран, за да демонстрира своите ритници със завъртане. Това е Чък Норис, все пак!