37-годишната певица Кейти Пери ще бъде водеща на подкаст с епизоди за известната актриса Елизабет Тейлър, която почина през 2011 г.

Подкастът от 10 епизода, озаглавен "Elizabeth The First", ще бъде продуциран от самата певица в сътрудничество с House of Taylor, която подкрепя и съхранява наследството на Елизабет Тейлър. 

 

"Както много други хора, и аз бях привлечена от нейния чар и вдъхновена от смелия ѝ активизъм, лидерството ѝ и безсрамния ѝ начин да обича. Всички неща, които се опитвам да бъда в собствения си живот", казва Пери за вдъхновението, което намира в Тейлър.

 

 

Годеницата на Орландо Блум също подчерта "честта", която изпитва, "да може да сподели историята си по този начин". От своя страна от House of Taylor заявиха, че са "уверени, че тази визия за Елизабет ще намери отклик сред публиката".

"Нейната история е навременна и ние се радваме, че хората ще я видят в различна светлина и така, както я виждаме ние", казват от House of Taylor.

 

 

Очаква се премиерата на подкаста да се състои тази пролет във всички основни платформи, пише още БГНЕС.

 

 

Елизабет Тейлър, която почина преди малко повече от десетилетие, имаше блестяща кариера в Холивуд. Британската актриса е смятана за една от най-великите филмови звезди - от ранните си детски изяви до култовите филми с мъжа на живота ѝ Ричард Бъртън.