Певицата Тейлър Суифт изненадва всички свои почитатели, като обяви, че след броени часове пуска осмия си албум. Изпълнителката на “We are never getting back together” съобщи това в Туитър.

 

Изненада! Тази нощ, точно в полунощ, ще пусна осмия си студиен албум - “Фолклор”. Чисто нов албум с песни, в които съм събрала всички свои мечти, надежди, страхове и размишления.

Снимка: Getty Images

Певицата признава, че макар да съжалява, че повечето неща, които е била планирала за това лято не са се случили, е щастлива, че е имала време да работи по албума и да изненадва феновете си с него.

 

Тя е написала и е записала албума почти изцяло в изолация, но все пак е имала възможност да работи и с други изпълнители, които са ѝ помогнали да го завърши.

Снимка: Getty Images

Преди тази година, вероятно щях да отделя много време да мисля кога да пусна албума, за да е в перфектния момент”, сподели Суифт. “Но времето, в което живеем, продължават да ми напомня, че нищо не е гарантирано. Вътрешното ми усещане ми казва, че когато направиш нещо, което обичаш, трябва просто да го дадеш на света. Това е положителната страна на несигурността, която с радост ще приема.

Новият албум на Суифт ще съдържа 16 песни.

 

Освен албумът, тази нощ ще е премиерата и на видеото за песента “Cardigan”, което тейлър Суифт е режисирала сама. То е заснето при много строги мерки за безопасност.

“Целият процес по заснемането беше под надзора на медицинско лице”, обясни певицата. “Всички носеха маски и стояха на разстояние един от друг. Аз даже сама си направих грима и косата.”