„Стегнал съм багажа, но не за лятна ваканция. А за работа! Както мнозина от вас знаят, за края на тази година подготвям дебютния си албум, който вярвам, ще ви изненада“ – сподели Иво Аръков.

„Самият аз се изумявам какво тая в себе си. И съм щастлив, че ми се отдава тази възможност да изследвам тези емоционални дебри… и още по-вълнуващото е, че съвсем скоро ще споделя всичко това с вас!“ – продължава актьорът, познат на зрителите на bTV от комедийния сериал „Съни бийч“.

„Останете на линия за повече любопитни истории, а по-смелите в подкрепата си към моето изкуство може да заповядат в “subscribers” зоната за повече разкази от зад кулисите на това мое ново творческо пътешествие!“ – завършва посланието си Аръков.

Снимка: instagram.com/ivoarakov

В средата на май неговият син навърши една годинка. Щастливите родители отпразнуваха събитието в столична сладкарница с голяма торта и много балони.

„Честит първи рожден ден, сърчице мое! Всеки ден с теб е магия, любов, щастие, смисъл. Ти си най-големият ми подарък. Благодаря ти за всичко. Съвършен си. Обичам те с цялото си сърце“ – написа Габриела Николаева към снимките от партито, на които лицето на детето е скрито.

Снимка: instagram.com/ivoarakov

Много хора поздравиха щастливата майка, а актрисата Невена Бозукова пожела „Да е здрав и благословен Тео!“.

За връзката на Иво Аръков и Габриела се знае от пролетта на 2021 г.

Снимка: instagram.com/ivoarakov

„Честито на моята приятелка, която днес стана MILF” ("Mother I'd Like to Fuck") – пошегува актьорът при раждането на детето.

"Всичко е любов! Всяко едно дело, което се започва, е хубаво да бъде започнато с любов. Иначе е една механичност. И трябва да имаш най-вече любов към себе си", сподели преди време Иво в интервю за Ladyzone.

Снимка: instagram.com/ivoarakov

35-годишният актьор, роден в Белослав, пази личното си пространство и не обича да споделя детайли за своя живот.

"Има неща, които си струват да бъдат казани, а други струват толкова скъпо, че си заслужава да бъдат запазени в тайна. Извинявам се към всички, чието любопитство не задоволявам, когато не споделям всичко важно от моя личен живот, но ви уверявам, че той е спокоен и изпълнен с хармония. Надявам се, че след време отново ще придобия тази смелост, която някога притежавах, да разкривам пред вас повече от себе си" – поясни Аръков скоро след раждането на детето.

През ноември 2023 г. в емоционален разговор пред Алекс Сърчаджиева в „Животът по действителен случай“ актьорът разказа за най-трудните си моменти.

„Бившата ми съпруга почина през 2021 г. Трябва да попитате моята настояща приятелка Габриела как преминах през това, защото беше доста смразяващо за мен. Рязко загубих почва под краката си, защото това е човек, когото съм обичал с цялото си сърце и душа. Ние се разделихме, преди да се разведем, защото се надявахме, че тази раздяла ще бъде кратка“, сподели актьорът.