„За първи път съм в Бремен, но за втори път жена ми е бременна", с вълнение сподели стендъп комедиантът Георги Николов-Жорони по време на турнето си, което е първото по рода си на българин, изявяващ се в този жанр.

Двойката очаква момче. Семейството има и още едно момиче Фрея. 

"Много сме щастливи! - споделя артистичният татко. 

В качеството си на актьор, той се превръща в интернет сензация, след като откъс с негово участие във филма „Да обичаш Пабло” (с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус) е гледан над 9 милиона пъти в Интернет.

А като стендъп комедиант, част от трио „Нема К’во”, Жорони усмихна българите зад граница и не само с шоуто си „Смях по български”.

Пример за това, че е накарал да се забавляват и тези, които не разбират какво говори, е споделянето на интересен момент от представлението му в Мюнхен, който със сигурност ще превърне в нов скеч:

По време на цялото шоу в Мюнхен наблюдавах един господин, който постоянно се усмихваше. Накрая реших да го закача: „Г-не, виждам, че усмивката не слиза от лицето ви. Явно шоуто ви харесва?” В този момент той се усмихна още по-широко и каза: „Нищо не разбира...” Тук бих заключил така: Да живеят немските джентълмени, които придружават българските си жени на шоу, където нищо няма да разберат!

Жорони допълва, че освен море от усмивки и аплодисменти, е усетил и изключителното гостоприемство както от страна на организаторите, така и на прекрасните си домакини и в Мюнхен, и в Берлин, и в Бремен, и в Мюнстер, и в Лондон.

„Впечатлен съм от начина, по който бях посрещнат - с благодарност казва  Жорони. - Всички демонстрираха невероятно отношение и ме накараха да се чувствам като у дома си. Нито за миг не усетих, че съм в чужбина. Освен това, аз съм от онези артисти, които представят много лична и до голяма степен биографична комедия, няма как да не се сближа с хората и със сигурност се усетиха приятелски вибрации и от двете страни, които ме карат да се чувствам още по-щастлив!”

От Бремен нашият комик сподели с феновете си и радостното вълнение, което изпитва за втори път в живота си, а именно, че със съпругата му – певицата Виктория Куприна очакват момченце, след като вече са горди родители на дъщеря си Фрея.

Въпреки предстоящото щастливото събитие, в семейството на Жорони и след успеха му зад граница, артистът продължава да гастролира със „Смях по български” за почитателите си в София и страната, а през есента предвижда нов евро тур.

Комедиантът се надява да получи и визита до  Америка през пролетта на 2023 година.