Музикалният спектакъл  „На Нея с обич! Емил Димитров“, докоснал сърцата  на хиляди зрители в София, Варна, Бургас и Пловдив, се готви за следваща специална среща с Нея – Публиката.

На 3 ноември в зала 1 на НДК той ще бъде представен за шести път на голяма сцена, но за първи път със субтитри на английски език и така сваля езиковата бариера за чужденците. Преводът  е на Любов Костова.

Спектакълът разказва за живота на Емил Димитров - изпълнен с възходи и падения, с успехи и лични трагедии, с увереност и съмнения. На сцената се редуват картини, описващи най-важните моменти в живота на Емил и песни, които продължават да вълнуват сърцата на хилядите му почитатели.

Общо 16 от големите хитове на Емил звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев и под съпровода на симфоничен оркестър. Сред тях са „Моя страна”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“… Оркестрациите са създадени под ръководството на доц. Христо Павлов.

В ролята на музикалната икона е Даниел Цочев, с елегантното партньорство на Антония Малинова - загадъчната Тя.. Режисьор на спектакъла е актрисата Снежина Петрова. Черно-бялата сценография и костюми са на Свила Величкова,  а автор на историята и продуцент е Нели Бенова.