Световната гала премиера на Господарка на злото 2 се състоя в емблематичния El Capitan Theatre, в Холивуд. По червения килим минаха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието. В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014 година.

Обожавам Злодеида. Тя е второто ми "аз"

Анджелина Джоли

Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет. Ел Фанинг, която буквално израсна пред очите на зрителите от първия филм в ролята на принцеса Аврора досега, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля, напълно отговаряща на статуса на една благородна особа. Чиуетел Еджиофор, който идва в "Господарка на злото" 2, за да напомни на Злодеида, че е време да се погрижи и за своя вид и че не хората са най-важните, зарадва всички фенове с внимание и широка усмивка.

Дали по същия звезден начин ще блести и новата история в приключенския филм? Дали щастливият край този път няма да струва скъпо? Точно преди Хелоуин ще се потопим в мистериозните мочурища и ще разкрием много тайни заедно в един безобразно магичен свят! "Господарка на злото" 2 нахлува безпощадно в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Вижте това видео, в което актьорите коментират филма.