Графа и Белослава представиха новата си обща песен „Танцувай“, която вече се радва на положителните отзиви и коментари на феновете им. Комбинацията между двамата певци е гаранция за стойностен музикален проект, независимо дали ще звучи нежно като първият им дует „Сън“ или романтично като тоталният хит „Да“, или пък ще ни провокира да танцуваме в ритъма на лятото като новият сингъл „Танцувай“.

Музиката и аранажимента на песента в диско-фънк стилистика са на Влади Ампов, а идеята за текста идва от Белослава, като Графа се включва за финалните щрихи. Двамата артисти се допълват перфектно в творческия процес, за да се получи завършеното музикално произведение „Танцувай“. 

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, който ни пренася на дансинга на покрива на сграда в София, където Графа и Белослава активно се включват в танцово парти, с участието на избрани техни фенове. Песента и клипът носят духа на лятото и ни помагат да се оттърсим от напрежението, което съпътства ежедневието ни. Напомнят ни, че щастието се крие в простичките неща и понякога имаме нужда само да танцуваме на хубава музика в приятна компания.

Истинско щастие ще изпитат и късметлиите във Варна, които ще са на концерта на Влади Ампов на 15 юли в Летен театър. Графа е сътворил неповторимо музикално вълшебство с любимите на всички негови хитове от последните години. В акустичната му програма ще се включи Белослава, за да изпълнят трите им общи песни.

Брилянтният цигулар Веско Ешкенази пък ще ни накара да притаим дъх по време на виртуозното си изпълнение на цигулка в песента „Ванилия“. Билети за концерта на Графа във Варна все още са налични в мрежата на Eventim, касата на ФКЦ – Варна и на място в деня на концерта.