Двама от най-забавните актьори на Холивуд - Уил Фарел и Марк Уолбърг, ще се борят за сърцата на децата в едно чудесно семейство в предстоящата комедия Баща в излишък.

Брад (Уил Фарел) е любящ пастрок на двете деца на съпругата си, които, обаче, не го харесват много-много. Нещата допълнително се усложняват, когато от странстване се завръща биологичният баща на децата Дъсти (Марк Уолбърг), зарязал семейството си преди години. Новопоявилият се в семейството татко е пълна противоположност на леко смотания добряк Брад. Дъсти е лошото момче с мощен Харли Дейвидсън и релеф, който никоя тениска не може да скрие. Въпреки годините на тотално пренебрегване на семейството, сега той е твърдо решен да ги спечели и да разкара завинаги Брад.

Сценирасти и режисьори на Баща в излишък са Шон Андърс и Джон Морис. Този успешен тандем стои зад хитове като Шефове-гадняри 2, От глупав по-глупав: Завръщането и Семейство Милър.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Боксовите ръкавици или готварската престилка ще надделеят в този на първо четене предрешен сблъсък? Филмът ще бъде по кината от януари, 2016 година.