Горещите дни, които се задават, заслужават горещи парчета - следват едни от най-великите сингли, които промениха разбиранията за хаус музика. Това не е опит за класация, а пет топ парчета със златни медала на шампионската стълбичка. А сега, целите сме в слух за едни от най-големите електронни химни на всички времена.

1. Armand Van Helden – You Don't Know Me

Арманд ван Хелдън създава парчето "You Don't Know Me" от 1999 г., като използва семпъл от трак на американската аренби сензация Кари Лукас, което го изстрелва на върха в световните денс чартове.

2. Roger Sanchez – Another Chance 

Toва е сингълът, в който Роджър Санчес включва семпъл от "I Won't Hold You Back" на "Toto". Песента става номер 1 в много европейски държави.

3. Shapeshifters – Lola's Theme

Лондоското хаус дуо взриви радиостанциите с хита си "Lola's Theme" през 2004 г. Парчето е вдъхновено от Лола, съпругата на Саймън Марлин от "Shapeshifters".

4. Mousse T – Horny 

Mustafa Gündoğdu, по-познат като Mousse T, взривява през 1998 г. разбиранията за денс музика с парчето "Horny".

5. Stardust – Music Sounds Better With You 

Тотален хит от 1998 г. Може и да не знаете, но зад дуото "Stardust" се крият имената на Томас от френските електро богове "Daft Punk" и Алан Бракс, които се събират специално, за да забият този велик хаус трак. И да останат в историята, разбира се.

Очаквайте продължение - още 5 парчета, взривили хаус музиката!