Актьорът Арнолд Шварценегер очаква ново внуче, това съобщи списание „Пийпъл“. Дъщерята на звездата от „Терминатор“ е бременна за втори път.

32-годишната Катрин Шварценегер е омъжена за актьора от хита „Пазители на галактиката“ Крис Прат. Двамата вече имат една дъщеря на име Лила, която се роди през 2020 г.

Това ще е второ дете за Катрин, но трето за Крис Прат, който има и син от брака си с Ана Фарис, за която беше женен от 2009 г. до 2018 г.

Преди малко повече от месец Крис Прат написа мило послание за съпругата си, което обаче стана причина за сериозни критики. В текста си Прат благодари на Катрин, че му е родила „здраво дете“, с което изглежда все едно подценява сина си Джак, който се роди със сериозни здравословни проблеми.

Джак се ражда през април 2012 г. – два месеца по-рано от очакваното. Момченцето е едва 1700 грама и още с раждането му животът му е в опасност. Джак има кръвоизлив в мозъка, заради което има вероятност да е със забавено умствено развитие. В крайна сметка се оказва, че момченцето има увредено зрение и недоразвити мускули на краката, но проблемите не са толкова сериозни, че да му пречат да живее нормално. Джак няма никакви други увреждания.

Снимка: Getty Images

Въпреки, че се разделиха, Ана Фарис винаги е говорила хубави неща за бившия си съпруг и за отношенията му с малкия Джак.