Невиждани досега снимки и писма на Анджелина Джоли като тийнейджър показват каква е била холивудската звезда, преди да се превърне в едно от най-разпознаваемите и известни лица на планетата. Кадрите, публикувани от „Дейли Мейл“, разкриват лудите младежки години на Анджи, които тя прекарва в Бевърли Хилс. Тогава тя е само на 14 и изобщо не предполага каква кариера я очаква. На различните фотоси носителката на „Оскар“ може да бъде видяна как пие с приятели, лежи на дивана и на спалнята и се забавлява.

Заедно със снимките са публикувани и писма до нейни близки приятели, в които Джоли разказва за мъжа, в който е влюбена и за проблемното си семейство.

Източникът, който е предоставил снимките, иска да остане анонимен, но споделя, че се запознал с Анджи, когато и двамата започнали да учат в средно училище в Лос Анджелис. Той я описва като „ексцентрична и красива“ с интереси в „тъмната страна“. Според него младата Джоли била дива, пиеща алкохол и пушеща трева. В същото време младото момиче било много щедро, често заемала пари на приятелите си и давала на бедните.

„Тя винаги е била прекрасен човек, с когото имахме чудесно приятелство. Хората не осъзнават, че тя винаги е била щедра и даряваща, дива, но щедра. Веднъж не я бях виждал от шест месеца и тя ми даде пари“, посочва още източникът на снимките, добавяйки, че макар да разполагала с пари, тя се държала антибогаташки, носела черно, мислейки се за анархистка и правела лудории.

„Ние не искахме да караме лъскави коли и се застъпвахме за хората, които бяха тормозени в училище“, допълва източникът.